Sosyal Medya Ajansı ve Blogger Ortaklıkları

Sosyal Medya Ajansı ve Blogger Ortaklıkları - facebook

Dijital dünya hızla geliştikçe markalar da Sosyal Medya Ajansı ile yaptıkları çalışmalarda başarılarını arttırmak için en etkin yöntemleri bulmaya çalışmaktadır.

Sosyal Medya Ajansı ve Blogger Çalışmaları

Türkiye’de en etkin olarak kullanılan Sosyal Medya Platform’larından Facebook, Instagram ve Twitter’da kullanıcılar özellikle takip ettikleri bloggerların önerilerine çok önem vermektedir. Pazarlamada “Celebrity Marketing” ya da “Blogger Marketing” olarak geçen bu uygulama da markalar Sosyal Medya Ajansları vasıtasıyla bloggerların ürünlerini öne çıkarması için çalışmalar yapmaktadır.

Sosyal Medya Reklamı ve Bloggerlar

Markanın ve ürünün karakterine uygun olarak bir konsept belirlenmekte ve bloggerların bu konsepte uygun olarak içerik paylaşması istenmektedir. Bloggerların paylaştıkları içerik bir video ya da fotoğraf olabilmektedir.

Paylaşılan içerik sayesinde de kullanıcılar arasında bir BUZZ yaratılmaya çalışılmaktadır.

Jenerasyon Z neslinin gittikçe daha ön plana çıkması ve markaların sosyal medya’ya ayırdıkları bütçeler arttıkça da Bloggerlarla yapılan iş ortaklıkları gelişmektedir. Dip not olarak Blogger ortaklıkları en uygun bütçeli çalışmalardandır.

Bloggerların paylaşımları da takipçileri arasında marka açısından olumlu bir sonuç ortaya çıkarmaktadır.

Sosyal Medya’nın hızla ilerlediği bu günlerde artık yeni televizyon Sosyal Medya olmuştur. Televizyondaki ünlüler gibi de Sosyal Medya’nın ünlüleri ortaya çıkmaktadır.

Markalar için çalışmalarını her zaman yeni yöntemlerle ileriye taşımak çok önemlidir.

Sosyal Medya Ajansı’yla Sosyal Medya’da Başarıya Ulaşmak İster misiniz?

Tecrübesi ve uzmanlığıyla sektörde hızla ilerleyen yeni nesil sosyal medya ajansı Jenerasyon Z ile iletişime geçmek için info@jenerasyonz.com ‘a mail atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir