Sosyal Medya Ajansı ve Reklam

Sosyal Medya Ajansı ve Reklam FB

Önde gelen Sosyal Medya Platformları organik trafiği azalttıkça Sosyal Medya Ajansı ile verilen reklamların önemi de gittikçe artmaktadır.

Sosyal Medya Ajansı ve Reklamlar

Günümüzde artık Sosyal Medya’nın hızla büyüdüğüne ve yeni televizyon olduğu gerçeğini herkes kabul etmektedir. Jenerasyon Z neslinin de büyümesiyle Sosyal Medya kullanımı, Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter gibi platformlarda artmaktadır ve markaların kullanıcılara ulaşmak için tercih ettiği reklam kanalları da dijitale kaymaktadır.

Sosyal Medya Reklamı

Facebook, Instagram gibi platformlar ticari işletmeler olduğundan ve para kazanmayı hedeflediklerinden organik trafik gittikçe azalmakta ve reklamın önemi artmaktadır. Sosyal Medya’da reklamının bir diğer güçlü yanı ise paylaşılan içeriğin istenilen kitleye yönelik olarak hedeflenebilmesidir. Geleneksel medya’ya göre de verilen reklamla ilgili çok daha doğru bir şekilde analitik bilgilere ulaşma imkanı bulunmaktadır. Bu nedenle Sosyal Medya Ajansı’yla doğru segmentasyonda verilecek reklamlar çok etkili olacaktır.

Sosyal Medya Ajansı’yla Sosyal Medya’da Başarıya Ulaşmak İster misiniz?

Tecrübesi ve uzmanlığıyla sektörde hızla ilerleyen yeni nesil sosyal medya ajansı Jenerasyon Z ile iletişime geçmek için info@jenerasyonz.com ‘a mail atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir