Sosyal Medya Sitelerinden Twitter’ın Etkisi

Sosyal Medya Ajansı günümüzde çok etkin olarak işleyen sosyal medya pazarlaması üzerine etkin çalışmalar yapmaktadır. Özellikle Jenerasyon Z nesliyle birlikte de sosyal medya üzerinden giden pazarlama teknikleri ve araçları artmaktadır.

Kısa metin, video ve resim paylaşımı yapabildiğiniz Twitter’da Sosyal Medya Ajansı’nın hem en çok kullandığı araçlardan biridir. Kullanıcılar ağırlıklı olarak Twitter’ı hızlı haber alma aracı olarak kullanmaktadır.

Son dönemde ülkemizde yaşanan hareketli gündem nedeniyle daha çok sosyal medya haberlerinin takip edildiği bir sosyal medya sitesi haline gelmiş olsa da kullanıcı ağı çok geniş olan bir yapıya sahiptir.

Sosyal Medya Ajansı Twitter’ı nasıl kullanır?

Özellikle hashtah (#) kullanımı ile duyurmak istediğiniz haberleri hedefleme yaparak geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz.

Twitter’ın en etkin yanlarından biri de hedeflenebilir reklamlar ile diğer sosyal medya sitelerinde olduğu gibi kullanıcılara kolaylıkla ulaşabilir ve istediğiniz ürünlerin reklamını yapabilmektesinizdir. Sosyal medya reklamlarının gün geçtikçe daha önem kazandığı ülkemizde Twitter’da etkin olarak kullanılan bir platform halini almıştır.

Sosyal medya ajanslarının Twitter kullanımını yaptığı bir diğer yol ise kullanıcıların fikirlerini almak istedikleri bilgileri sorarak hedeflemek istedikleri kişilere ulaşmalarıdır. Kullanıcıların verdikleri yanıtların hızlı bir şekilde cevaplanmasının da sağlandığı bu sosyal medya sitesi üzerinden kullanıcılarla etkileşim rahatlıkla kurulabilir.

JenerasyonZ neslini düşündüğümüzde etkileşim ve hızlı ulaşım aslında markaların ve şirketlerin en çok sahip olmak istediği araçlardandır. Twitter’da sosyal medya’da başarı arayan şirketlere bu çözümü güçlü bir şekilde sunabilmektedir.

Sosyal Medya Ajansına ihtiyacınız mı var?

Tecrübesi ve uzmanlığıyla sektörde hızla ilerleyen yeni nesil sosyal medya ajansı Jenerasyon Z ile iletişime geçmek için info@jenerasyonz.com ‘a mail atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir