Sosyal Medya’da Şirketler için 3 Yeni Fırsat

Sosyal Medya Ajansı - Jenerasyon Z

Sosyal Ağlar her gün hızla değişen ve sosyal medya ajansı için yeni fırsatlar sunan platformlar. Altta size sosyal medya yönetimi için kullanılabilecek 3 yeni fırsattan bahsedeceğim.

Dijital Pazarlama için Yeni Reklam Alanları

Sosyal medya sitelerinden Instagram’ın kullanmaya başladığı reklam alanlarından Facebook’un satın al tuşuna kadar her gün yeni bir alan ortaya çıkmaktadır. Şirketler için bu alanları sosyal medya uzmanlığı ile doğru kullanmak markalarını başarıya götürmek için çok önemli bir adımdır. Sosyal paylaşım sitelerinin hepsini düşünürsek her gün onlarca alternatif alan bulunmaktadır. İşin zor kısmı ise çok fazla sosyal paylaşım siteleri bulunurken kısıtlı bütçeler olmasıdır. Bu nedenle doğru yerleri hedeflemek ve başarılı bir sosyal medya yönetimine sahip olmak çok önemlidir.

Sosyal Medya Yönetiminde Topluluklara Ulaşmak için Yeni İmkanlar

Özellikle JenerasyonZ’nin kullandığı mobil mesajlaşma platformları ile sosyal medya ajansları her gün çok daha fazla topluluğa ulaşma ve onlarla daha rahat iletişime geçme imkanına sahip oldular. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pazarlamacıların datalara ulaşabilmesi, doğru sosyal medya pazarlama stratejisine sahip olması ve doğru platform üzerinden toplulukları hedeflemeleridir. Bu şirketler şekilde kısıtlı bütçeleri yöneterek başarılı bir sosyal medya yönetimine sahip olabilirler.

Sosyal Medya’da Yeni Video Formatları

Jenerasyon Z neslinin sosyal medya ile büyümesi ile video paylaşımı birçok kanalda en etkili dijital pazarlama tekniği olarak öne çıkıyor. Kazanılan kişi başı bağlılık maliyeti en düşük olan kalem video paylaşmak olduğu biliniyor. Bu maddenin en zor bölümü ise efektif ve yaratıcı video içerik bulmanın zor olması.

Sosyal Medya Ajansına mı İhtiyacınız var?

Tecrübesi ve uzmanlığıyla sektörde hızla ilerleyen yeni nesil sosyal medya ajansı Jenerasyon Z ile iletişime geçmek için info@jenerasyonz.com ‘a mail atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir